coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

0.1%

63,779 $

3,973,431,700 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

0.6%

3,130 $

195,007,099 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0%

1 $

62,300 تومان

Tether

Tether

usdt

0.7%

589.4 $

36,718,997 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0.7%

145.1 $

9,039,730 تومان

Solana

Solana

sol

0%

0.9999 $

62,294 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.6%

3,130 $

195,007,722 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

0.4%

0.5288 $

32,944 تومان

XRP

XRP

xrp

1.1%

0.1598 $

9,956 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

2.7%

5.89 $

366,947 تومان

TonCoin

TonCoin

ton

با کاربردهای بلاک چین بیشتر آشنا شویم؛ این قسمت، انتقال پول!

29/مرداد/1398
افزودن به نشان شده ها
با کاربردهای بلاک چین بیشتر آشنا شویم؛ این قسمت، انتقال پول!
بلاک چین
Blockchain
آموزش
8490
دقیقه

به طور خلاصه می‌توان این کاربرد را به صورت انتقال پول به فاصله دور و بین دو فرد تعریف کرد که در کشورهای مختلف زندگی می‌کنند. در اکثر موارد، شامل افراد مهاجری می‌شود که به کشور و خانه خود پول ارسال می‌کنند.

امروزه انتقال پول بیانگر بیشترین جریان سرمایه در کشورهای در حال توسعه، پیشی گرفتن از سرمایه گذاری مستقیم خارجی و کمک به توسعه است. طبق گزارش گروه بانک جهانی، صنعت انتقال پول با رشد چشمگیری در سال های گذشته مواجه بوده است و از ۸.۸ درصد در سال ۲۰۱۷ به ۹.۶ درصد در سال ۳۰۱۸ رسیده است.

بعضی از اقتصادهای در حال توسعه به شدت به پول نقدی وابسته اند که از کشورهای دیگر وارد می‌شود و بدین ترتیب، انتقال پول به یکی از مولفه های مهم اقتصاد این کشورها تبدیل شده است. در نتیجه، انتقال پول افراد مهاجر به کشورهای دیگر، یکی از منابع اصلی درآمد بسیاری از کشورها می‌باشد. برای مثال تقریبا ۲۹ درصد تولید ناخالص کشور هائیتی در سال ۲۰۱۷ را انتقال پول تشکیل داده است. این رقم در سال ۲۰۱۸ به ۳۰.۷ درصد رسید.

مشکل موجود

بانک جهانی تخمین زده است که هزینه انتقال ۲۰۰ دلار حدود ۷ درصد می‌شود (میانگین جهانی). با در نظر گرفتن این نکته که در سال ۲۰۱۸ میزان انتقال پول بین المللی به ۶۸۹ میلیارد دلار رسیده است، ۷ درصد این رقم تقریبا ۴۸ میلیارد دلار می‌شود که صرف هزینه های عملیاتی می‌شود.

علاوه بر کارمزد زیاد، اکثر راهکارهای انتقال پول به خدمات اشخاص ثالث و سازمان های مالی وابسته است. نیاز به حضور چندین واسطه، سیستم کنونی را بسیار ناکارآمد می‌کند، زیرا نه تنها خدمات بسیار گران هستند بلکه انتقال پول می‌تواند روزها یا حتی هفته ها طول بکشد.

در این خصوص، فناوری بلاک چین می‌تواند جایگزین های کارآمدتر و امکان پذیرتری به صنعت انتقال پول ارائه دهد. این مقاله بعضی از احتمالات و راهکارهای موجود را همراه با چند مثال از شرکت های فعال در این عرصه به شما معرفی خواهد کرد.

آیا بلاک چین یک راهکار محسوب می‌شود؟

هدف اصلی شرکت های انتقال پول از طریق بلاک چین ساده سازی کل فرآیند و حذف واسطه های غیرضروری است. ایده این امر، ارائه راهکارهای پرداختی بدون کارمزد و تقریبا آنی می‌باشد. شبکه های بلاک چین برخلاف خدمات سنتی، به فرآیند کند تایید تراکنش ها که معمولا از طریق چندین واسطه انجام می‌شود و به اقدامات بسیار زیادی نیاز دارد، وابسته نیست.

در عوض، سیستم های بلاک چین می‌توانند تراکنش های مالی بین المللی را بر اساس شبکه توزیع شده ای از رایانه ها انجام دهند. این موضوع بدان معنا است که چندین رایانه در فرآیند بررسی و تایید تراکنش ها شرکت می‌کنند و این امر به صورت ایمن و غیرمتمرکز انجام می‌شود. فناوری بلاک چین در مقایسه با سیستم بانکی سنتی می‌تواند راهکارهای پرداختی سریعتر و مطمئن تری با هزینه کمتر ارائه دهد.

به عبارت دیگر، فناوری بلاک چین می‌تواند بعضی از مشکلات مهم نظیر کارمزدهای زیاد و تراکنش های کند که صنعت انتقال پول با آن مواجه است را حل کند. هزینه های عملیاتی می‌تواند صرفا با کاهش تعداد واسطه ها با کاهش چشمگیری مواجه شود.

کاربردها

برنامه های موبایلی

در حال حاضر بسیاری از شرکت ها در حال آزمایش فناوری بلاک چین برای ارائه راهکارهای پرداختی می‌باشند. بعضی از کیف پول های کریپتوی موبایلی به کاربران امکان می‌دهند تا دارایی های دیجیتال را به صورت بین المللی ارسال و دریافت کنند و ارزهای دیجیتال و ارزهای سنتی را سریعا مبادله کنند.

کیف پول Coins.ph یکی از کیف پول های موبایلی است که چندین ویژگی ارائه می‌دهد. کاربران با استفاده از این کیف پول می‌توانند انتقال پول بین المللی انجام دهند، قبوض خود را پرداخت کنند، پرداخت های درون بازی های رایانه ای را انجام دهند و به معامله بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال بپردازند. هم چنین بعضی از خدمات مالی آن نیز به حساب بانکی نیاز ندارد.

پلتفرم های دیجیتال

بعضی از شرکت ها در حال فعالیت بر روی زیرساخت هایی هستند که مستقیما با سیستم مالی سنتی در تعامل باشند. برای مثال، بیت پسا (BitPesa) پلتفرم آنلاینی است که فناوری بلاک چین را در آفریقا پیاده سازی می‌کند. این پلتفرم که در سال ۲۰۱۳ تاسیس شده است راهکارهای پرداختی و معامله ارزهای دیجیتال را با کارمزد کم و سرعت زیاد ارائه می‌دهد.

پروتکل استلار یکی دیگر از پلتفرم های بلاک چین است که خدمات انتقال پول ارائه می‌دهد. استلار در سال ۲۰۱۴ تاسیس شده است و هدف آن، ارتقای دسترسی به امور مالی، اتصال مردم و سازمان های مالی می‌باشد.

شبکه استلار یک دفترکل توزیع شده است که ارز دیجیتال خود به اسم استلار لومنز (XLM) را دارد. می‌توان از توکن این شبکه به عنوان ارز واسطه برای تسهیل معاملات جهانی بین ارزهای سنتی و دارایی های دیجیتال استفاده کرد. کاربران و سازمان های مالی در این شبکه همانند بیت پسا می‌توانند از پلتفرم استلار برای ارسال و دریافت پول با کارمزد کم بهره ببرند.

دستگاه های ATM

علاوه بر برنامه های موبایلی و پلتفرم های آنلاین، استفاده از دستگاه های ATM می‌تواند راهکارهای جالبی برای ارسال و دریافت پول ارائه دهد. چنین رویکردی در مناطق توسعه نیافته ای که هنوز فاقد اینترنت یا سیستم بانکی می‌باشند به طور ویژه مفید باشد.

شرکت هایی نظیر Bit2Me و MoneyFi در حال توسعه سیستم های جدید انتقال پول هستند که فناوری بلاک چین را با دستگاه های ATM ترکیب می‌کنند. هدف این شرکت ها صدور کارت های اعتباری است که از چندین عملکرد پشتیبانی کند.

استفاده ترکیبی از دفترکل های بلاک چین و دستگاه های ATM پتانسیل این را دارد که نیاز به واسطه ها را به طور چشمگیری کاهش دهد. کاربران به حساب بانکی نیاز نخواهند داشت و شرکت های ATM کارمزد کمی از این فرآیند دریافت خواهند کرد.

محدودیت ها و چالش های کنونی

اگرچه این موضوع مشخص است که فناوری بلاک چین می‌تواند مزایای بسیار زیادی به صنعت انتقال پول ارائه دهد، اما مسیری طولانی باید پیموده شود. در ادامه به بعضی از موانع بالقوه و محدودیت های مهم و هم چنین راهکارهای ممکن اشاره می‌کنیم.

  • تبدیل کریپتو به ارز سنتی: اقتصاد جهانی هنوز بر اساس ارزهای سنتی است و تبدیل کریپتو به ارز سنتی و بالعکس همیشه اقدام آسانی نیست. در بسیاری از موارد، حساب بانکی نیاز است. تراکنش های همتا به همتا می‌توانند نیاز به بانک را حذف کند اما کاربران باید ارز سنتی را به کریپتو تبدیل کنند تا از این عرصه بهره مند شوند.
  • وابستگی به موبایل و اینترنت: میلیون ها نفر در کشورهای توسعه نیافته زندگی می‌کنند و فاقد دسترسی به اینترنت می‌باشند و بسیاری از افراد نیز گوشی هوشمند ندارند. همانطور که اشاره شد، دستگاه های ATM بر بستر بلاک چین می‌تواند بخشی از راهکار ممکن باشد.
  • قانونگذاری: قانونگذاری ارزهای دیجیتال هنوز در مراحل اولیه به سر می‌برد. در اکثر کشورها مخصوصا کشورهایی که به ورود پول نقد خارجی وابسته اند، قانونگذاری نامشخص است و یا حتی وجود ندارد. اما پذیرش بیشتر فناوری بلاک چین قطعا قانونگذاری را به پیش خواهد برد.
  • پیچیدگی: استفاده از ارزهای دیجیتال و فناوری بلاک چین به دانش فنی خاصی نیاز دارد. اکثر کاربران هنوز به ارائه دهندگان خدمات شخص ثالث وابسته هستند زیرا اجرا و استفاده از بلاک چین امر آسانی نیست. هم چنین بسیاری از صرافی ها و کیف پول های کریپتو هنوز فاقد راهنماها و دستورالعمل های آموزشی و رابط کاربری تصویری است.
  • نوسان: بازار ارزهای دیجیتال هنوز بالغ نشده است و در معرض نوسان های شدید می‌باشد. بدین ترتیب، همیشه برای استفاده روزمره مناسب نمی‌باشند زیرا ممکن است ارزش بازار آنها سریعا تغییر کند. علاوه بر این، ارزهای دیجیتال پرنوسانی برای افرادی که فقط خواستار انتقال پول از مکانی به مکان دیگر می‌باشند ایده آل نیست. هرچند جای نگرانی زیادی در خصوص این مشکل وجود ندارد و استیبل کوین ها می‌توانند راهکار مناسبی ارائه دهند.

نتیجه گیری

صنعت انتقال پول با رشد چشمگیری در دهه گذشته مواجه شده است و احتمالا در سال های آتی نیز به گسترش خود ادامه خواهد داد. افزایش مهاجرت افراد با هدف یافتن فرصت های کاری یا آموزشی یکی از دلایل اصلی این موضوع است. طبق گزارش سال ۲۰۱۸ سازمان مهاجرت جهانی، تقریبا ۲۴۴ میلیون نفر در سال ۲۰۱۵ مهاجرت کرده اند. این رقم نسبت به سال ۲۰۰۰ که ۱۵۵ میلیون نفر بود، افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

هرچند عرصه انتقال پول با ناکارآمدی ها و محدودیت هایی مواجه است. در نتیجه، شرکت های بیشتری از فناوری بلاک چین برای ارائه جایگزین های کارآمدتر استفاده می‌کنند و در آینده نزدیک شاهد پذیرش گسترده تر این فناوری توسط مهاجرین خواهیم بود.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

کدام پروژه‌ها میتوانند هایپ بعدی بازار باشند و رشد چند صددرصدی را داشته باشند!

کدام پروژه‌ها میتوانند هایپ بعدی بازار باشند و رشد چند صددرصدی را داشته باشند!

آموزش گام به گام فیوچرز صرافی مکسی(Mexc) به همراه 200 هزار شیبا هدیه

آموزش گام به گام فیوچرز صرافی مکسی(Mexc) به همراه 200 هزار شیبا هدیه

انواع صرافی در دنیای رمزارزها

انواع صرافی در دنیای رمزارزها

روزهای قرمز بازار چکار کنیم؟ بخش پنجم

روزهای قرمز بازار چکار کنیم؟ بخش پنجم

چگونه در ایردراپ پروژه ARKHAM شرکت کنیم؟ بدون هزینه تراکنش!

چگونه در ایردراپ پروژه ARKHAM شرکت کنیم؟ بدون هزینه تراکنش!


تحلیل کاربران

انتقال پول

hamed@1987

06/مهر/1398

بنای بیت کوین و تمامی ارزهای مجازی بر این اساس گذاشته شده که من به عنوان فرد نقشی روی سیاست های آینده ندارم بلکه همه ی ما با هم تصمیم می گیریم که چه خواهد شد و چه نه. در واقع ارزهای مجازی غیر متمرکز هستند و نظام بانکی سنتی، معمولی یا کاغذی بر مبنای پشتوانه یا قدرت مرکزی پیش می رود.

1

مزایا و معایب بلاک چین

milad206

23/شهریور/1398

اگه ی مبلغی رو برا ی نفری بفرستیم دیگه قابل ردیابی نیستش مثلا من اگه بخوام ۱بیت کوین رو از طریق آنلاین به ی صرافی بفروشم هیچ تضمینی وجود نداره که بعد از اینکه من این مبلغ رو به کیف پول اونها زدم میتونن کلاه برداری کنن و این موضوع هم قابل پیگیری نیستش

19

اعتماد

amyr_sh

23/مهر/1398

این روزها اعتماد به هر سایت و صرافی و درگاه انتقالی کاری جاهلانه و بسیار نابجاس چون امکان کلاهبرداری بسیار زیاده ولی بعضی از راه های انتقال که تایید شده هستند برای اینکار اختصاص یافته اند اما بعضی اوقات افراد به دلیل مبلغ تراکنش کمتر وسوسه میشوند از سایت های غیر استفاده کنند

14

بلاک چین

ldmara

24/شهریور/1398

سیستم بلاک چین به وسیله الگوریتمهای خاص و اعدام وارقام مخصوص به الگوریتمهای خودش بهترین کیفیت پول از نظر من میباشد

9

بلاکچین

seke

09/مهر/1398

بلاکچین نوعی دیتابیس یا پایگاه داده است که روی یک یا چند سرور خاص قرار ندارد بلکه روی تمام کامپیوترهایی که به شبکه متصل می‌شوند، توزیع شده است. بلاک چین در حقیقت یک دفتر کل برای ثبت رکوردها و گزارشات است و به دلیل نوع رمزنگاری و ثبت آن در همه کامپیوترهای شبکه، گزارشات ثبت شده قابل هک یا حذف نیستند. بیت کوین اولین کاربرد این فناوری بود اما از این سیستم انقلابی برای هر سیستمی که نیاز به ثبت گزارش داشته باشد می‌توان بهره برد.

3

انتقال پول

fatima@

12/تیر/1399

بلاکچین بهترین راهکار رو برای انتقال پول پیش روی دنیا قرار داده با ارز دیجیتال و ولت میشه به هر جای دنیا ارز دیجیتال ارسال کرد و پرداختی هارو رو شبکه بلاکچین انجام داد با کمترین کارمزد

2

کاربرد

nahid_mz

08/مهر/1398

فکر میکنم از کاربردهای اصلی، راه مطمئن برای احراز هویت در دنیای دیجیتال است که باعث جلوگیری از به اشتراک گذاشتن بیش از حد اطلاعات شخصی کاربر ها می شود

1

بلاک چین

sajad kh

01/مهر/1398

این موضوع امر خوبی است در واقع برای جابه جای پول کار همه رو آسون کرده هم مهاجران و هم کسایی که نمیتونستن برداشت پول کنن ویا برای برداشت پول با مشکل مواجه میشدن

16

بلاک چین

Akeyla

26/شهریور/1398

بلک چین کیف پولی امن و مطمن خواهد بود. که هیچ کنترلی توسطه هیچ بانکی و دولتی نداره . انتقال و دریافت نا محدود و و پوشیده هست برای همه

10

انتقال پول

carilho

12/تیر/1399

برای انتقال پول میشه از ارز دیجیتال استفاده کرد برای انتقال پول بین بانک ها از بستر شبکه ریپل یا استلار میشه بیشترین بهره رو برد برای جابجایی ارز میشه شبکه بلاکچین رو بهترین راهکار دونست

2

بلاکچین و نحوه کارکرد

iman68

07/مهر/1398

انتقال بین المللی مستقیم اعتبار از شخصی به شخص دیگر در فضایی آزاد و غیر متمرکز توسط کد رمز های بسیار پیچیده

3

مهاجران

farhaddavarinia

30/شهریور/1398

این موضوع برای مهاجران خارج برای انتقال پول به ایران مناسب است و این موضوع در گذشته مشکل بزرگی بوده

17

مهاجران

saeedeh_65

28/شهریور/1398

این موضوع واقعا برای مهاجران خارج از ایران برای انتقال پول به ایران مناسب و در گذشته واقعا معظلی بوده و هنوزم خیلی ها درگیرش هستن

11

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.