coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

6.8%

71,240 $

4,110,548,000 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

19%

3,678 $

212,213,099 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

1 $

57,758 تومان

Tether

Tether

usdt

3.9%

599 $

34,559,415 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

7%

184.7 $

10,657,190 تومان

Solana

Solana

sol

19%

3,672 $

211,891,710 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

0%

1 $

57,758 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

4.6%

0.5363 $

30,945 تومان

XRP

XRP

xrp

7.8%

0.1634 $

9,428 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

3.5%

6.56 $

378,512 تومان

TonCoin

TonCoin

ton

مقایسه پروژه‌های دیفای بایننس اسمارت چین و اتریوم، کدام یک موفق‌ترند؟

04/خرداد/1400
افزودن به نشان شده ها
مقایسه پروژه‌های دیفای بایننس اسمارت چین و اتریوم، کدام یک موفق‌ترند؟
Binance
Ethereum
BSC
آموزش
3767
6 دقیقه

اگر به پروتکل‌های موفق حوزه دیفای نگاهی بیاندازیم، تقریبا اکثر آن‌ها بر روی شبکه بلاک چین اتریوم راه اندازی شده‌اند. از طرفی، شبکه بلاکچین بایننس اسمارت چین یا BSC نیز بستری برای اجرای قرارداد هوشمند ایجاد کرده که پروژه‌های زیادی از این شبکه برای راه اندازی نرم افزارهای غیرمتمرکز خود استفاده می‌کنند. در این مقاله، این دو شبکه محبوب را مورد ارزیابی قرار داده تا بفهمیم، کدام یک در جذب پروژه‌های دیفای موفق تر عمل کرده‌اند.

پروژه‌های دیفای در اتریوم طی سال گذشته آنقدر کاربران را به خود جلب کرده است که هزینه‌های گس در اتریوم به سطوحی رسیده که از برای بسیاری از کاربران غیرمنطقی است. در نتیجه، این باعث شده است که کاربران به دنبال پلتفرم‌های ارزان و جایگزین باشند که به آنها امکان می‌دهد در صنعت دیفای شرکت کنند. یکی از این موارد بایننس اسمارت چین (BSC) است که هم از نظر ارزش کل قفل شده (TVL) و هم از نظر تعداد کاربران، در ماه‌های اخیر به شدت شاهد رشد بوده است. در این مقاله، تفاوت‌های اساسی بین بایننس اسمارت چین و اتریوم را بررسی کرده و اکوسیستم‌های دیفای در هر یک از این پلتفرم‌ها را مشخص می‌کنیم.

دیفای در اتریوم و بایننس اسمارت چین

شبکه بلاک چین بایننس اسمارت چین در سپتامبر ۲۰۲۰ توسط صرافی بایننس راه اندازی شد. این زنجیره بلوکی است که از قراردادهای هوشمند پشتیبانی می‌کند. Binance mart Chain با ماشین مجازی اتریوم (EVM) سازگار است، به این معنی که از بسیاری از برنامه‌های غیرمتمرکز (dapps) و ابزارهای اتریوم، از جمله صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) پشتیبانی می‌کند.

در شبکه بایننس اسمارت چین زمان ایجاد بلاک ۳ ثانیه است و در حال حاضر از الگوریتم اجماع PoS استفاده می‌کند. در حالیکه در شبکه اتریوم زمان ایجاد بلاک ۱۵ ثانیه بوده و در حال حاضر از پروتکل PoW استفاده می‌کند، اگرچه در حال گذار به پروتکل PoS است. با توجه به ماهیت متمرکز آن در برابر اتریوم، بایننس اسمارت چین توان و سرعت قابل توجهی بیشتر از اتریوم را ارائه می‌دهد.

بایننس اسمارت چین مشابه اتریوم است و از بایننس کوین (BNB) برای پرداخت کارمزدهای تراکنش یا گس در شبکه استفاده می‌شود، دقیقاً مانند ETH برای پرداخت هزینه‌های اتریوم.

نکته اساسی در مورد بایننس اسمارت چین ساختار متمرکز آن در مقابل اتریوم است. شبکه هوشمند بایننس دارای ۲۱ اعتبار سنج فعال است (کسانیکه که برای اعتبار سنجی تراکنش‌ها، ارز BNB را استیک می‌کنند). استیکینگ به طور کلی به معنی واریز یا قفل کردن رمزارز است. با محدود کردن مجموعه اعتبارسنجی زنجیره هوشمند بایننس، قادر به پردازش تراکنش‌ها، به صورت سریعتر و ارزان‌تر است.

از آنجا که بسیاری از اعتبارسنج‌های بایننس اسمارت چین با بایننس گره خورده‌اند، یا حتی تصور می‌شود که آنها توسط بایننس مدیریت می‌شوند، از نظر تئوری احتمال سانسور تراکنش‌ها وجود دارد. به طور خاص، یک نگرانی این است که بایننس می‌تواند اعتبارسنج‌ها را تحت فشار قرار دهد تا تراکنش‌های از آدرس‌های خاص را سانسور کرده یا در لیست سیاه قرار دهند. متناوباً، اعتبارسنج‌ها خودشان نیز می‌توانند این کار را بکنند. از این رو، از نظر ما کم بودن تعداد اعتبارسنج ایده آل نیست.

در حالت فعلی اتریوم را ترجیح می‌دهیم چراکه قدرت استخراج، به طور گسترده توزیع شده است. در حالت PoS، اتریوم از ۱۳ آپریل ۲۰۲۱ بیش از ۱۱۸,۰۰۰ اعتبار سنج داشت و در مقایسه با بایننس اسمارت چین با ۲۱ اعتبارسنج، با انتقال کامل به پروتکل PoS، آماده است که یک شبکه بسیار غیرمتمرکز باشد.

در بدترین سناریو، معتقدیم که رگولاتورها (سازمان‌های قانون‌گذار) می‌توانند بایننس را مجبور کنند که انتقال دارایی‌های مربوط به ساکنان برخی از کشورها را محدود کند. صرف نظر از این ملاحظات، کاربران بدلیل کارمزد پایین‌تر و زمان پایین تراکنش‌ها نسبت به اتریوم، به بایننس اسمارت چین مراجعه کرده‌اند.

شبکه غیرمتمرکز، شبکه نیمه متمرکز

در ۴ مارس ۲۰۲۱، یک پروتکل دیفای مبتنی بر بایننس اسمارت چین، Meerkat Finance، ادعا کرد که با ۳۲ میلیون دلار رمز ارز واریز شده در پروتکل، فقط یک روز پس از راه اندازی، یک کلاهبرداری خروج انجام داده است.

بایننس پس از این اتفاق، پل (Bridge) خود را غیرفعال کرد تا احتمالاً مانع از انتشار وجوه به خارج از بلاکچین شود. پل بایننس به کاربران این امکان را می‌دهد تا وجوه خود را از بایننس اسمارت چین به بلاکچین‌های دیگر از جمله اتریوم منتقل کنند. بایننس با اقدام خود حرکت وجوه را برای همه کاربران محدود کرد.

در حالی که توسعه دهنده‌ای متعلق به تیم Meerkat Finance، چند روز بعد اعلام کرد که آنها سرمایه کاربران را پس می‌دهند. همزمان که این وقایع رخ داد، بسیاری از کاربران در توییتر خاطر نشان کردند که مدیرعامل بایننس، Changpeng Zhao، تیم Meerkat Finance را تحت فشار گذاشته است تا وجوه کاربران را پس دهد. این رویداد نگرانی ما را از اینکه بایننس توانایی کنترل ورود و خروج نقدینگی در اکوسیستم را دارد و به طور بالقوه حرکت وجوه کاربر را محدود می‌کند، تأکید می‌کند. در نتیجه، احتمالا سرمایه‌گذاران بزرگ یک شبکه غیرمتمرکز یا حتی نیمه متمرکز را دوست ندارند و انتخاب آن‌ها، شبکه اتریوم خواهد بود.

علت رشد سریع شبکه BSC چه بود؟

معتقدیم که رشد سریع در کاربران، میزان معامله شده و TVL در بایننس اسمارت چین، ناشی از چندین عامل است. یکی از این موارد حرکت کاربران باهوش از اتریوم به زتجیره هوشمند بایننس است. این کاربران از دیفای در اتریوم رضایت داشتند، اما در نهایت با افزایش هزینه‌های گس، از شبکه خارج شدند.

Binance Smart Chain به کاربران امکان می‌دهد تا تجربه مشابه دیفای اتریوم را در این شبکه داشته باشند، اما با پرداخت بسیار کمتر کارمزد و هزینه‌های تراکنش. به عنوان مثال، مبادله یک دارایی دیجیتال در پینکیک سواپ در ۱۴ آپریل ۲۰۲۱ معادل تقریباً ۰.۳ دلار کارمزد تراکنش را شامل می‌شد. با توجه به ماشین حساب GasNow، در پلتفرم یونی سواپ، کارمزد یک تراکنش در حدود ۳۳ دلار (قیمت گس ۱۰۷ gwei) هزینه داشت. این تفاوت کاملا قابل توجه است.

دلیل دیگری که مردم دیفای در بایننس اسمارت چین را نسبت به دیفای در اتریوم جذاب می‌دانند، بازدهی نسبتا بالاست.

بازدهی در محبوب‌ترین پلتفرم‌های دیفای اتریوم با منقضی شدن برنامه‌های استخراج نقدینگی یا کاهش آنها، از سطح رکورد تابستان سال گذشته پایین‌تر است. از آنجا که بسیاری از پلتفر‌م‌های دیفای در بایننس اسمارت چین به تازگی راه اندازی شده‌اند، جوایز استخراج نقدینگی کاملاً در ابتدای راه است.

بازدهی در اینجا به لطف توکن‌هایی که فارمرها برای تأمین نقدینگی دریافت می‌کنند، افزایش می‌یابد. این در دوره‌ای رخ داده است که از نظر ما بیشتر اتریوم در دیفای در یک الگوی نگهدارنده گیر کرده یا حداقل سودها را پیش از این پرداخت کرده است.

در مورد قیمت گس در شبکه هوشمند بایننس و اتریوم مطابق شکل زیر می‌توان گفت که قیمت گس ETH بسیار بیشتر بوده و بیشتر از بایننس اسمارت چین در نوسان است. یکی از دلایل ثابت بودن قیمت گس بایننس اسمارت چین این است که جامعه بایننس اسمارت چین در ماه فوریه به دنبال افزایش قیمت BNB به کاهش قیمت گس از ۱۵ gwei به ۱۰ gwei رای داد. این نمونه دوباره قدرت بایننس و جامعه بایننس را نسبت به پروتکل اتریوم نشان می‌دهد، آنها در برابر مقاومت موقتی اعتبارسنجی کنندگان نسبت به درآمد از دست رفته، توانستند هزینه‌های گس را کاهش دهند.

با این حال، بایننس اسمارت چین با فدا کردن تمرکززدایی برای زنجیره‌ای متمرکزتر با کنترل برخی از جنبه‌های شبکه‌های BNB و بایننس اسمارت چین، قادر به ارائه این هزینه‌های فوق العاده پایین است که می‌تواند بسیاری از کاربران و توسعه دهندگان را به فضای دیفای جذب کند.

از آنجا که هزینه‌های پایین از جذاب‌ترین ویژگی‌های بایننس اسمارت چین در مقایسه با اتریوم است، جالب است که ببینید چگونه هارد فورک ۱۵ آپریل ۲۰۲۱ برلین و اجرای EIP-1559 که انتظار می‌رود تابستان سال ۲۰۲۱ راه اندازی شود، بر هزینه‌های خود اتریوم تأثیر می‌گذارد.

تعداد آدرس‌های منحصر به فرد

بایننس اسمارت چین از زمان راه اندازی با در نظر گرفتن آدرسهای فعال منحصر به فرد (UAW) خود، رشد چشمگیری داشته است. از زمان راه اندازی آن در سپتامبر ۲۰۲۰، آدرس‌های فعال منحصر به فرد بایننس اسمارت چین تا حد زیادی برابر با آدرس‌های اتریوم بوده است. طبق داده‌های مرورگر BscScan، از ۱۳ آپریل ۲۰۲۱، آدرس‌های فعال منحصر به فرد هفت روزه بایننس اسمارت چین تقریباً ۴۳۵,۰۰۰ بود، این در حالی است که آدرس‌های فعال اتریوم ۵۵۳,۰۰۰ بوده است.

بیشترین دوره رشد کاربران برای بایننس اسمارت چین در سه ماهه اول ۲۰۲۱ حاصل شده است که از نظر ما ناشی از علاقه مجدد کاربران به دسترسی ارزان‌تر به دیفای و همچنین راه اندازی پلتفرم‌های دیفای بیشتر در بایننس اسمارت چین طی سه ماهه گذشته است.

مقایسه تعداد تراکنش‌های دیفای بایننس اسمارت چین و اتریوم

بایننس اسمارت چین در فوریه سال ۲۰۲۱، تعداد متوسط تراکنش‌های هفت روزه در این شبکه برای اولین بار از تعداد متوسط تراکنش‌های شبکه اتریوم پیشی گرفت.

با توجه به اینکه هنوز آدرس‌های فعال منحصر به فرد (کاربران) روزانه بایننس اسمارت چین کم است، تراکنش‌های بیشتر نشان می‌دهد که کاربران بایننس اسمارت چین بیشتر از کاربران اتریوم تراکنش ثبت می‌کنند.

این امر به دلیل تفاوت در هزینه‌های انجام تراکنش در هر شبکه است. از آنجا که هزینه‌های گس بایننس اسمارت چین نسبت به اتریوم بسیار ارزان است، معتقدیم که کاربران برای انجام معاملات بیشتر یا تعامل با قراردادهای هوشمند، استفاده از این شبکه را ترجیح می‌دهند.

عامل دیگری که باید در نظر گرفت استفاده از شبکه است. شکل زیر نشان می‌دهد که میانگین معاملات ۷ روزه در اتریوم از سپتامبر ۲۰۲۰ (هنگام راه اندازی بایننس اسمارت چین) تقریباً ثابت بود.

دلیل این امر می‌تواند این باشد که به دلیل تقاضای مداوم برای دیفای، کارایی شبکه در اولویت است. در نتیجه جنگ بین بلاکچین‌ها منجر به نوعی از هزینه‌های گس می‌شود که امروزه بسیاری از کاربران از آنها شکایت دارند.

طبق داده‌های Etherscan، در ماه‌های اخیر استفاده از شبکه اتریوم حدود ۹۸ تا ۹۹ درصد متغیر بوده است. استفاده از شبکه بایننس اسمارت چین تا ۱۳ آپریل ۲۰۲۱، تقریباً ۴۸ درصد بوده است که نشان می‌دهد هنوز فضای کافی برای جابجایی بیشتر کاربر و رشد معاملات در این شبکه وجود دارد.

محبوب ترین برنامه‌های بایننس اسمارت چین

برای درک چگونگی استفاده کاربران از بایننس اسمارت چین، داده‌های DappRadar، ارائه دهنده خدمات غیرمتمرکز اطلاعات را تحلیل کردیم، نمودار زیر نشان می‌دهد، پروتکل‌های دیفای PancakeSwap ،Pancake Bunny و Autofarm دارای بیشترین کیف پول‌های فعال منحصر به فرد (UAW) در ۳۰ روز گذشته از ۱۴ آپریل ۲۰۲۱ بوده‌اند.

این آمار و ارقام چشمگیر است و فرضیه ما را تایید می‌کند که کاربران کریپتو ترجیح می‌دهند از پروژه‌های دیفای مستقر در بایننس اسمارت چین استفاده کنند. در مقایسه با منحصر به فردترین کیف پول‌های فعال (UAW) شبکه اتریوم، شایان ذکر است که پروژه‌های بایننس اسمارت چین، از آنجاییکه بسیاری از آنها نسبتاً جدید هستند، بسیار مورد توجه قرار می‌گیرند.

کاربران فعال دیفای اتریوم کمتر از ارزش قفل شده کل (TVL) است

طبق داده‌های DappRadar، تعداد کیف پول‌های فعال منحصر به فرد ۲۴ ساعته از ۱۴ آپریل ۲۰۲۱، در مورد پروتکل‌های پیشرو دیفای اتریوم ممکن است کمتر از میلیاردها دلار ارزش کل قفل شده (TVL) آنها باشد. در نمودار زیر، پروتکل‌ها را طبق اطلاعات دیفای پالس بر اساس TVL مرتب کردیم.

داده‌ها نشان می‌دهد که اگرچه پروتکل‌های بازار پول Compound ،Maker و Aave تقریباً ۵۰ درصد TVL را در اتریوم تشکیل می‌دهند، اما آنها فقط بخش کوچکی از کاربران را برای این دوره نشان می‌دهند. این می‌تواند مربوط به بسیاری از تامین کنندگان نقدینگی طولانی مدت و همچنین عدم تمایل برخی از کاربران به گرفتن وام به دلیل هزینه‌های بالای گس باشد.

پروتکل‌های دیفای اتریوم با بیشترین کاربر در آن دوره، مربوط به DEXها بودند، مخصوصا یونی سواپ با بیش از ۲۷۰۰۰ کیف پول فعال منحصر به فرد. این نشان می‌‌دهد که تقاضای قوی برای صرافی حتی در یک اکوسیستم با هزینه گس بالا، همچنان وجود دارد.

در مقایسه UAW بایننس اسمارت چین برای همان دوره ۲۴ ساعته، پروتکل‌های معروف اتریوم تقریباً یک سوم تعداد کاربران را نسبت به پروتکل‌های برتر بایننس اسمارت چین داشتند.

قابل ذکر است که پنکیک سواپ در این مدت تقریباً ۶۰۰۰۰ کاربر داشت که تقریباً دو برابر یونی سواپ بود. بنابراین در حالی که اتریوم هنوز TVL بیشتری نسبت به بایننس اسمارت چین دارد، واضح است که بایننس اسمارت چین از نظر تعداد کاربران فعال، جلوتر از اتریوم است.

مقایسه TVL در دیفای بایننس اسمارت چین و اتریوم

ارزش قفل شده کل (TVL)، به عنوان معیاری از میزان واریز رمزارز به dappها یا قراردادهای هوشمند، برای اتریوم و بایننس اسمارت چین در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است. اگرچه بایننس اسمارت چین رشد سریعتری داشته است.

طبق داده‌های Defistation، از ۱۴ آپریل ۲۰۲۱، TVL بایننس اسمارت چین تقریباً ۳۴ میلیارد دلار بود، در مقایسه با TVL تقریباً ۵۷ میلیارد دلاری اتریوم که توسط دیفای پالس اندازه گیری شده است.

در شکل زیر، نمودار سمت راست مربوط به TVL بایننس اسمارت چین و نمودار سمت چپ مربوط به TVL اتریوم است.

برخی از پروتکل‌های بایننس اسمارت چین سطح سپرده‌هایی مشابه محبوب ترین پروتکل‌های اتریوم را مشاهده می‌کنند. پنکیک سواپ با ۷.۴ میلیارد دلار TVL از ۱۴ آپریل ۲۰۲۱، در واقع TVL بیشتری نسبت به همتای اتریوم خود، یونی سواپ (۶.۳ میلیارد دلار)، داشت.

ونوس، یک پروتکل بازار پول در بایننس اسمارت چین نیز ارزش قفل شده کل ۶.۸ میلیارد دلاری داشت، اگرچه کمتر از Maker (۱.۹ میلیارد دلار) است.

روند کاملا روشن است، بایننس اسمارت چین توانسته است در مدت زمان نسبتاً کوتاهی سرمایه قابل توجهی را جذب کند. با این حال، TVL بایننس اسمارت چین در درجه اول در دو پروتکل (پنکیک سواپ و ونوس) متمرکز شده است، بنابراین باید دید که آیا پروتکل‌های دیگری نیز مورد توجه قرار می‌گیرند، مانند پروتکل‌های موجود در اتریوم با TVL بیش از ۱ میلیارد دلار.

همچنین شایان ذکر است که TVL تنها یک معیار از میزان موفقیت پروتکل است. TVL زیاد در یک پروتکل ممکن است به دلیل یک برنامه استخراج نقدینگی باشد که در حال اجرا است، بنابراین مقایسه TVL احتمالاً یک معیار مقایسه‌ای کامل در پروتکل‌ها نباشد.

سخن پایانی

با توجه به داده‌های موجود، به نظر می‌رسد که ممکن است بایننس اسمارت چین در بسیاری از زمینه‌های اصلی مانند TVL، تعداد کاربران و معاملات در سه ماهه دوم ۲۰۲۱ از اتریوم پیشی بگیرد، اما معتقدیم که هر دو اکوسیستم، رشد را شاهد خواهند بود، زیرا سرمایه گذاران همچنان به دنبال بازدهی بالاتر از نسبت به امور مالی سنتی هستند.

تا زمانی که اتریوم نتواند هزینه‌های بالای گس خود را از طریق روش‌های لایه دو و سایر راه حل‌ها (EIP-1559) حل کند، فکر می‌کنیم بسیاری از کاربران خرد، ترجیح می‌دهند از بایننس اسمارت چین استفاده کنند. با این حال، افزایش محبوبیت بایننس اسمارت چین لزوماً به هزینه‌های اتریوم وابسته است. اتریوم، نسبت به بسیاری از ابزارهای موجود در بایننس اسمارت چین، دارای اکوسیستم قوی‌تری است. علاوه بر این، ساختار غیرمتمرکز آن مورد توجه سرمایه گذاران هوشمند قرار می‌گیرد که خطرات متمرکز شدن را بیشتر مورد توجه قرار می‌دهند.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

تشدید تنش‌ها بین کانسنسیس و SEC: آینده اتریوم در میان معرکه حقوقی!

تشدید تنش‌ها بین کانسنسیس و SEC: آینده اتریوم در میان معرکه حقوقی!

تحولات جدید در شبکه اتریوم: تایید و اجرای EIP-3074 و تأثیرات آن بر تعامل با دپ‌ها و والت‌ها

تحولات جدید در شبکه اتریوم: تایید و اجرای EIP-3074 و تأثیرات آن بر تعامل با دپ‌ها و والت‌ها

پیشتازی اتریوم و پالیگان در جذب کاربران جدید در سه ماهه اول سال 2024

پیشتازی اتریوم و پالیگان در جذب کاربران جدید در سه ماهه اول سال 2024

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

SEC در آستانه طبقه‌بندی اتر به عنوان اوراق بهادار: تحولی بزرگ در انتظار اتریوم!

SEC در آستانه طبقه‌بندی اتر به عنوان اوراق بهادار: تحولی بزرگ در انتظار اتریوم!


تحلیل کاربران

بایننس یا اتریوم؟

نوید

05/خرداد/1400

اتریوم یه ساختار قدرتمند تری داره و از اول هم معلوم بود که بایننس برای جنگ با اتریوم اومده ولی من مطمئنم که اترییوم پیروز میشه

24

مفایسه

marwan

31/فروردین/1402

بایننس اسمارت چین هارد فورکی است که شباهت زیادی به بلاکچین اتریوم دارد اما با این حال توسعه‌دهندگان آن با ایجاد برخی تغییرات، تفاوت‌هایی بین آن و بلاکچین اتریوم ایجاد کردند. BSC که مخفف عبارت Binance Smart Chain است، به عنوان یک پروتکل گو اتریوم (Go Ethereum) یا Geth به شمار می‌رود. زنجیره هوشمند بایننس دارای برخی خصوصیات پایه‌ای متفاوت از بلاکچین اتریوم است

5

تشکر

fatemeh_ghayoumi

04/خرداد/1400

سلام من از طرف میهن بلاک چین ازتون بابت این شیش دقیقه ای که زمان گذاشتید و این مطلب رو خوندین سپاس گذارم (نوشته شیش دقیقه ولی به اندازه ده دقیقه وقت ادمو میگیره) و از تون تشکر میکنم که ده ثانیه وقت تون رو به من دادین(نوشتم ده ثانیه ولی به اندازه ۳۰ثانیه وقتتون رو گرفته) دیدی چقدر متنم بی معنی بود این سایت ها هم همین طوری هستش با کلمات بازی میکن تا هواس مخاطب رو با کلمات بی محتوا پرت کنند. اگه راست میگم و قبول داری که وقتت داره می‌ره لایک کن..

66

پروژه های دیفای اتریوم وباننس اسمارت چین

زارع

04/خرداد/1400

درسالهای اخیر پروژه های دیفای اتریوم باایجادزنجیره بلوکی قراردادهای هوشمند چنان رشد کرد وسبب جذب کاربرتن زیادی درحوزه دیفای شدند واین رشد با افزایش هزینه های گس کم کم کاهش پیدا کرد هرچند حوزه دیفای اتریوم پیشرفت ورشد کرده بود ولی کاربران بدنبال پلتفرهایی باهزینه ارزان که باننس اسمارت چین ایجاد کرده بودرفتند وزنجیره بلوکی با قرارداده های هوشمند قفل شده دربایننس باتوان بیشتروسریع وارزان توانست تراکنش های زیادی را پردازش کند وایجادبلاک را د۳ثانیه انجام دهد

51

اسمارت چین یا اتریوم

arminaka71

04/خرداد/1400

اتریوم بسیار خوبه وعالی آینده ارزها دیجیتال بخصوص اتریوم عالیه ولی رقبای اتریوم مثل اسمارت چین پولکاد و کاردانو وغیر این ارزها اتریوم تحدید میکنه ولی اتریوم محبوبیت خاصی داره ولی مشکل اتریوم کارمزد بالا آن هست همه به طرف بایینس ویور ارزها رفتن

60

اسمارت طلایی

ehsansh9940

22/تیر/1400

با عرض سلام و وقت بخیر به دوستای گلم.... بعیده که اسمارت بتونه توجه معامله گران در بازار اتریوم رو به خودش جلب کنه

12

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.